Patch 3.3.2 julkaistu

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Patch 3.3.2 julkaistu

ViestiKirjoittaja azhrak » 15 Kesä 2016, 12:33

Kuva
StarCraft II on päivittynyt versioon 3.3.2 viime yönä 15.6. Suurimmat muutokset ovat uusi co-op -pelimoodin kartta ja joukko uusia chat-hymiöitä. Moninpelin balanssia ei ole muutettu.

Co-op
Uusi co-op -pelimoodin kartta on nimeltään The Vermillion Problem. Se pohjautuu Wings of Liberty -kampanjan tehtävään Devil's Playground. Kartan jekkuna on, että alamaat peittyvät tappavaan laavaan aika ajoin. Lisäksi alkuperäisen tehtävän keräysmekaniikka on säilytetty, eli kartan päätehtävänä on kerätä xenon kristalleja 20 kappaletta, ennen kuin planeetta räjähtää.

Kuva
The Vermillion Problem -kartta

Co-op -pelimuoto on saanut myös muita päivityksiä, jotka löytyvät julkaisudokumentista. Muun muassa Abathur-sankarilla Evolution Master -saavutuksen palkinnoksi on lisätty uusi Abathur-profiilikuvake. Lisäksi viime päivityksessä mukaan tulleet Mastery-tasot ovat saaneet rajoituksen, jonka mukaan yhteen Mastery-kategoriaan voi laittaa enintään 30 pistettä, kun aiemmin pisteitä pystyi sijoittamaan 30 jokaiseen kategorian kykyyn.

Hymiöt
Pelin sisäinen chat on saanut uusia hymiöitä, jotka ovat kaikkien käytössä. Uusia ikoneita ovat muun muassa (scared), (sleepy) ja (thinking). Hymiöt löytyvät chat-kirjoitusrivin vasemmalla puolella olevasta valikosta, tai hymiön koodin voi kirjoittaa suoraan tekstin sekaan.

Moninpeli
Nyt julkaistussa päivityksessä 3.3.2 ei ole tullut moninpelimuutoksia. Edellinen balanssipäivitys saatiin noin kolme viikkoa sitten, kun muun muassa Immortalia ja Liberatoria heikennettiin. Uusimmassa päivityksessä kuitenkin on korjattu Cyclone-yksikölle ilmaantunut bugi, jossa Lock On -kyvyn latausaika pidentyi vahingossa neljästä yhdeksään sekuntiin. Latausaika on nyt jälleen neljä sekuntia.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1294
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa

cron