Ladder Season 3 alkoi ja kestää vain hetken

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Ladder Season 3 alkoi ja kestää vain hetken

ViestiKirjoittaja azhrak » 21 Kesä 2016, 17:30

Kuva
Uusi kausi on alkanut Battle.netissä, kun Ladder Season 3 lähti käyntiin maanantaina 20. kesäkuuta. Pelaajien sijoitukset on nollattu, ja bonus pool alkaa alusta. Kausi päättyy jo 11.7. alkavalla viikolla.

Alkanut kausi on poikkauksellisen lyhyt, kun se kestää vain vajaan kuukauden. Kolmas kausi ei myöskään tuo lainkaan karttamuutoksia. Blizzard selittää poikkeuksellista menettelyään sillä, että ladderissa pelattavat Euroopan ja Pohjois-Amerikan WCS Challenger -kisat halutaan pelata riittävän ajoissa ennen Montrealissa 12.-14. elokuuta järjestettävää WCS Summer Championship -turnausta. Voimme vain olettaa, että 2. kauden pidentäminen ei jostain syystä ollut mahdollista, vaan nyt etenemme pelin sisällä heinäkuussa kaudelle neljä, kun WCS:ssä kyseinen kausi onkin numero kolme.

Karttoja ei nyt Blizzardin mukaan päivitetty, koska TeamLiquid-karttakilpailun kartat eivät ole vielä täysin valmiita ladderiin. Kartat uudistuvat heinäkuun alkupuolella alkavalla ladder-kaudella.

Avoimiksi kysymyksiksi jää, nähdäänkö tällä minikaudella Grandmaster-liigaa, jonka tulisi normaalisti alkaa viikko kauden alkamisen jälkeen, tai meneekö ladder lukkoon tavalliseen tapaan viikkoa ennen kauden päättymistä. Nämä asiat selvinnevät tulevina päivinä ja viikkoina.

Päivitys 22.6.2016 11:45: Kolmannella ladder-kaudella tulee olemaan Grandmaster-liiga sekä ladder-lukko normaalein aikavälein.

Hyvänä uutinsena web-profiilit ovat nyt päivittyneet ajoissa, joten suomiladder on jo ajan tasalla kaudella kolme.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1294
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron