HomeStory Cup XIII

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

HomeStory Cup XIII

ViestiKirjoittaja azhrak » 22 Kesä 2016, 14:38

Kuva
TakeTV järjestää tällä viikolla kesäkuun 23.-26. päivä HomeStory Cup XIII -tapahtuman Saksan Krefeldissä. Palkintopotti on 20 000 dollaria ja pelaajia on mukana 32, joiden joukkoon on kutsuttu suomalaiset Vesa "Welmu" Hovinen ja Joona "Serral" Sotala.

Nyt kolmattatoista kertaa järjestettävä HomeStory Cup majailee jo toistamiseen TakeTV:n viime vuonna yleisörahoituksen turvin valmistuneessa uudessa tilassa, joka toimii pelistudiona ja baarina. Luvassa on jälleen rentoa menoa pelaajien ja selostajien kesken neljän päivän ajan.

Pelaajat
Karsinnoista (8)
:protoss: GunGFuBanDa
:protoss: Lilbow
:terran: MaSa
:terran: uThermal
:zerg: Lambo
:zerg: Snute
:zerg: TRUE
:zerg: Nerchio
Kutsut (24)
:protoss: ShoWTimE
:protoss: Welmu
:protoss: DnS
:protoss: PtitDrogo
:protoss: Harstem
:protoss: MaNa
:protoss: NightEnD
:terran: HeRoMaRinE

:terran: Bunny
:terran: Dayshi
:terran: MarineLorD
:terran: DeMusliM
:terran: souL
:zerg: NoRegreT
:zerg: Scarlett
:zerg: TLO

:zerg: Serral
:zerg: FireCake
:zerg: Stephano
:zerg: Elazer
:zerg: Guru
:zerg: Namshar
:zerg: SortOf
:zerg: Zanster
Tuttuun HSC-tapaan suurin osa pelaajista on kutsuja. Näin TakeTV varmistaa, että paikalle tulee runsaasti esiintymiskykyisiä ja viihdyttäviä persoonia pelitaitoniekkojen lisäksi. Suuri kutsujen määrä tarkoittaa kuitenkin sitä, että tapahtuma ei ole mukana WCS Circuit -sarjassa eikä siitä siis saa WCS-pisteitä, vaikka turnauksen taso onkin kova. WCS-leimattomuus antoi TakeTV:lle mahdollisuuden kutsua myös korealaisia pelaajia mukaan, mutta StarLeaguen aikataulujen ja muiden kiireiden vuoksi moni huippuluokan korealainen jätti kisan väliin.

Tapahtumassa on suomalaisten iloksi mukana jälleen sinivalkoista väriä, kun Vesa "Welmu" Hovinen ja Joona "Serral" Sotala on kutsuttu turnaukseen. Alunperin vain Welmu sai kutsun, mutta vain pari päivää sitten myös Serral pääsi mukaan, kun Aleksandr "Bly" Svusuyk joutui perumaan paikkansa. Viime joulukuun HSC XII -tapahtumassa ei suomalaisia ollut, mutta Hovinen on käynyt HSC XI -tapahtumassa heinäkuussa 2015, jolloin hän putosi alkulohkossa. Sotalalle luvassa on hänen ensimmäinen HSC-tapahtumansa.

Formaatti
Turnaus pelataan jo StarCraft II -kisoissa perinteeksi muodostuneella formaatilla. Ensin pelataan kaksi WCS-tyyppistä lohkovaihetta, jonka jälkeen pelataan single elimination -pudotuspelit. Poikkeuksena pttelut ovat paras viidestä jo lohkovaiheissa. Pudotuspeleissä ottelut ovat paras viidestä muuten, mutta finaali on paras seitsemästä. Toisena erikoisuutena tapahtumassa toisen lohkovaiheen arvonnan jälkeen lohkojen voittajat voivat halutessaan vielä vaihtaa lohkoaan, joten parhailla pelaajille on valinnanvaraa vastustajiensa suhteen.

Lähetys
Päälähetys on kanavalla :united-kingdom: twitch.tv/taketv
Sivulähetys on kanavalla :united-kingdom: twitch.tv/taketvblack

Aikataulu
Torstai 23.6., 15:30--01:00 - Lohkovaihe 1, Lohkot A-D
Perjantai 18.12., 15:00--01:00 - Lohkovaihe 1, Lohkot E-H - Welmu & Serral
Lauantai 19.12., 15:00--01:00 - Lohkovaihe 2, Lohkot A-D
Suunnuntai 20.12., 15:00--01:00 - Pudotuspelit

Ottelukohtaista aikataulua on tämänkaltaisessa rennossa tapahtumassa vaikea laatia. Suomalaiset Hovinen ja Sotala pelaavat 1. lohkovaiheessa samassa lohkossa F. Heidän lohkonsa alkaa viimeisimmän tiedon mukaan arviolta 19:40 perjantaina 24.6.

Lohkovaihe 1 (Liquipedia)

Lohkovaihe 2 (Liquipedia)

Pudotuspelit (Liquipedia)

Palkinnot
:gold: 10 000 $
:silver: 4000 $
:bronze:-4. 2000 $
5-.8. 500 $
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1293
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 33 vierailijaa

cron