Patch 3.6 tuo lisää uutta sisältöä

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Patch 3.6 tuo lisää uutta sisältöä

ViestiKirjoittaja azhrak » 14 Syys 2016, 19:25

Kuva
Blizzard on tänään 14.9. julkaissut StarCraft II -version 3.6, joka tuo mukanaan uuden maksullisen co-op-komentajan, uuden co-op kartan, valinnaiset mutaatiot ja match-making-ominaisuuden testissä oleviin moninpelin muutoksiin. Moninpelin tasapainoon ei ole koskettu, mutta co-op on saanut päivityksiä.

Uusi co-op-komentaja Alarak
Legacy of the Void -kampanjasta tuttu Tal'Darim Protossien päällikkö Alarak on nyt yleisön pyynnöstä tuotu uutena komentajana co-op-pelimuotoon. Alarak on ensimmäinen Protoss-komentaja, jota voi ohjata taistelukentällä. Lisäksi Alarak on ensimmäinen komentaja, jolla on sekä omia kykyjä että yläreunan valikosta laukaistavia yleisiä kykyjä. Alarakin armeijassa on mukana ainutlaatuisia Tal'Darim-yksiköitä. Lue komentajan koko esittely Blizzardin sivuilta.

Uusi komentaja maksaa 5 euroa tai 5 dollaria riippuen siitä ostaako sen Euroopan vai Amerikan Battle.net-sivulta.



Uusi co-op kartta Mist of Opportunities
Mist of Opportunities on uusi co-op-pelimuodon kartta, jossa pelaajan tehtävä on suojella ja saattaa terrazine-kaasua eri puolilta karttaa kerääviä robotteja. Kontrastina muille co-op-kartoille, jotka ovat ilmeeltään vakavia, Mist of Opportunities tarjoaa hilpeyttä ja hulluttelua Wings of Liberty -kampanjasta tutun tiedemiehen Egon Stetmannin johdolla.

Valinnaiset mutaatiot
Blizzard on huomannut co-opin suuren suosion, joten pelinkehittäjä on voinut hyvillä mielin kehittää kaksinpelimuotoa eteenpäin. Nyt päivityksessä numero 3.6 pelaajat pääsevät asettamaan itse valinnaiset mutaatiot co-op-peliinsä. Mutaatioita voi valita kerralla yhteensä kymmenen. Valinnaisia mutaatioita pääsee valitsemaan vain, kun pelaa peliä kaverinsa kanssa, jolloin joukkueen johtaja valitsee mutaatiot mutta kaveri voi lisätä näkyviin omia ehdotuksiaan. Mutaatiota on tällä hetkellä 32 ja lisää on tulossa. Myös yleisö pääsee suunnittelemaan ja äänestämään mukaan yhden uuden mutaation Blizzardin järjestämän kilpailun kautta.

Testikartan match-making
Blizzardin viime kuussa lupailema testikartan match-making on nyt pelattavissa. Kuten aiemmin uutisoimme, moninpeliin on luvassa suuri määrä muutoksia ensi vuoden alkuun mennessä. Nämä muutokset ovat nyt mukana testikartassa, jota voi pelata helposti Multiplayer-menun alta löytyvästä Testing-välilehdeltä. Testikartassa pelaajilla on oma MMR (match making rating), joten testikartan pelit eivät vaikuta liigasijoituksiin.

Kuva


Muut muutokset
Pienenä yksityiskohtana pelaaja voi nyt nähdä kerääjä- ja armeijamääränsä asettamalla hiiren osoittimen oikean yläkulman Supply-ikonin päälle. Grandmaster-liigaa edeltäväa päivittäin päivittyvää Contender-liigaa on muutettu nyt niin, että siellä näkyvät vain ne, jotka täyttävät kaikki vaatimukset saada ylennys Grandmaster-liigaan. Patch 3.6 toi mukanaan myös ison joukon bugikorjauksia. Katso kaikki muutokset Blizzardin blogista.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1293
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 44 vierailijaa

cron