SHOUTcraft Kings elokuu 2017

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

SHOUTcraft Kings elokuu 2017

ViestiKirjoittaja azhrak » 12 Elo 2017, 20:06

Kuva
Elokuun SHOUTcraft Kings pelataan huomenna 13. elokuuta klo 15:00 alkaen. Palkintopotti on nostettu nyt 10 000 dollariin joka kuukausi vuoden loppuun, joten jokainen karttavoitto on nyt jopa 500 dollarin arvoinen. Mukana online-otteluissa on jälleen 21 ennalta julkaisematonta pelaajaa.

Palkintopottia on saatu nostettua Blizzardin ansiosta, joka on ohjannut WarChestin tuottoja SHOUTcraft-turnaukseen. SHOUTcraft on yksi harvoja kovan tason turnauksia, joissa korealaiset ja muun maalaiset pelaajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan.

Formaatti
Turnaus pelataan kukkulan kuningas -formaatilla, jossa ottelut ovat paras yhdestä ja kartan voittaja jatkaa aina kohtaamaan uuden haastajan. Turnauksessa pelataan yhteensä 20 karttaa, joista jokaisesta kartasta voittaja saa 500 dollaria. Aiemmin mukana ollut King's Bounty -lisätienesti on nyt poistettu.

Jokainen mukaan päässyt pelaaja pääsee kokeilemaan taitojaan vain yhden kerran, sillä karttatappio tarkoittaa kisasta putoamista ja voittaja vastaan otetaan esiin uusi ennalta tiedottamaton haastaja. Kisassa ovat pelanneet miltein kaikki maailman huippupelaajat, mutta myös nälkäisempiä altavastaajia on nähty. Suomen ja Euroopan huippu Joona "Serral" Sotala ei kuitenkaan vielä ole kisassa päässyt kokeilemaan onneaan.

Päivitys 13.8. klo 12:11 Turnauksesta julkaistiin eilen ennakkovideo, josta selviää, että Serral tullaan näkemään elokuun SHOUTcraft Kings -kisassa.

Aikataulu
Ottelut alkavat sunnuntaina 13.6. klo 15:00.
Kaikki 20 karttaa pelataan yksitellen yhteen putkeen.

Lähetys
Pelit lähetetään kanavalla twitch.tv/totalbiscuit
Videot lisätään YouTubeen.
Selostamassa ovat John "Totalbiscuit" Bain ja Geoff "iNcontroL" Robinson.

Ottelut
Pelaajat ovat SHOUTcraft Kings -turnauksissa arvoitus, joten heitä ei julkaista etukäteen. Ainoastaan tuorein kukkulan kuningas Lee "Bunny" Jae Sung nähdään varmuudella puolustamassa titteliään.
Otteluparit ja tulokset päivitetään Liquipediaan kisan edetessä.

Elokuun kisan julkaisuvideo
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1089
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron