Turnaukset - Hall of Fame - Rankings

Kesäturnaus #1

Koko: 256

Ilmoittautuneita: 37

Turnaus alkaa:
Perjantai, 3. kesäkuu 2011, klo 20:00

Check-in: Klo 19:30

Formaatti:
Single elimination

Bracket-kierrosten ottelut:

FinaaliBO5
SemifinaaliBO3
RO8BO3
RO16->BO1
RO32->BO1

Sallitut liigat:
Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master, Grandmaster

Avoin/Kutsu: Avoin kaikille.

Tulokset

SijaPelaaja
1Wibang
2Ike
4Hyge
4Mayhemia
8kRhju
8RydeR
8Ikirouta
8Makelius

Kuvaus:
Kuva

Kesäturnaus #1, tarkoitus olisi saada jo tunnetun kansanperinteen, Tiistaicupin lisäksi tulevalle lämpimälle kesälle LISÄÄ peliä!!

Palkinnot:

Voittajalle luvassa oman mielen mukainen jäätelö (Budjetiltaan alle 5 euroa!!) Ensisijaisesti haettavissa Summer Assyiltä tämän vuoden puolella

Adminit:
Irc: SupR|Saastainen / b-net: Saastainen.871

Seedit:
JOKO satunnaiset TAI suomiladder + mahdollinen adminien "jumalan käsi"-retusointi adminin fiiliksen mukaan. Jos et jo ole suomiladderissa liity siis sinne mikäli ilmoittaudut turnaukseen, jotta et jää mahdollisesti sijoittamattomaksi!

Check-in:
Turnauspäivänä klo 19:30. Check-in tapahtuu tällä sivulla.

Formaatti:
Single elimination

Finaalit: bo5
Semifinaalit: bo3
Quarterfinaalit:bo3
Muut kierrokset: bo1

Map:
Mapit valitaan vetoamalla. Esim (BO1) pelaaja 1 eliminoi yhden mapin map poolista, pelaaja 2 eliminoi seuraavan mapin ja tätä jatketaan kunnes yksi mappi on jäljellä.

(BO3) Mapit eliminoidaan samallatavalla kuten BO1, mutta map pooliin jätetään 3 mappia ja pelaajat voivat keskenään sopia map järjestyksen. Jos yhteisymmerrystä ei tule map järjestykseen, niin admin valitsee sen.

(BO5)
Mappeja eliminoidaan samallatavalla kuin BO1, mutta map pooliin jätetään 5 mappia ja pelaajat voivat keskenään sopia map järjestyksen. Jos yhteisymmerrystä ei tule map järjestykseen, niin admin valitsee sen.

GSL-kartat löydät suoraan BNetistä Create Game -valikosta kirjoittamalla Search-kenttään esimerkiksi 'GSL'.

Map pool:
Typhon Peaks
Shakuras Plateau
Xel Naga Caverns
MLG Shattered Temple
MLG Metalopolis
GSL Crevasse
GSL Terminus RE
GSL Crossfire SE
GSL Tal'Darim Altar

Vastustajien tapaaminen:
Ensisijaisesti irkissä Quakenetissä kanavalla #Saastainen. Kanavalle pääsee myös chat-sivulta. Myös pelissä voi wispata vastustajalle. Nimen ja Charachter coden näet brackets sivulla.

Jos vastustaja ei vastaa/ole paikalla 20:15 mennessä, niin ota yhteyttä adminiin.

Häviöiden raportointi:
Häviäjä asettaa ottelun tuloksen brackets-sivulla. Tuloksen asettaminen vaatii pelattujen pelien replay-tiedostojen lähettämisen. Mikäli tässä ilmenee ongelmia, ota yhteyttä turnausadminiin.

Myös voittaja voi raportoida tuloksen, jos häviäjä tekee katoamistempun.

Disconnectaus:
Mikäli kyseessä oli disconnectaajan ensimmäinen disconnectaus kyseisessä kartassa, ja karttaa oli kulunut alle 3 minuuttia (peliaikaa joka näkyy score screenissä ja replayssa, ei oikeaa aikaa), pelataan matsi uudestaan. Muuten kyseessä on default win vastustajalle, mikäli hän ei suostu uusintaan.

Race:
Missä tahansa kartassa saa käyttää mitä tahansa rotua - sitä ei tarvitse valita ennen turnausta koko turnauksen ajaksi. Randomin pelaajien ei tarvitse kertoa rotuaan kartan alussa.

Disclaimer:
Blizzardin virallisista turnaussäännöistä: "it must be a requirement for your tournament that all entrants in the Tournament must be adults in their country of residence, or minors over the age of 13 with written permission from their parents to participate in the Tournament."

Huomaathan siis, että jos tätä sääntöä rikkoen (ts. olet alle 18v tai vailla vanhempiesi lupaa) liityt turnaukseen, voi Blizzardilla voi olla oikeus takavarikoida palkintosi.


Muutokset mahdollisia.

Turnauksen luoja:
Saastainen

Adminit:
Saastainen, Silu, azhrak, Divinesia