Sivu 1/1

Cao Suhai Cup

ViestiLähetetty: 04 Loka 2023, 22:03
Kirjoittaja azhrak
Kuva
SCBoy järjestää 10 000 dollarin yllätystapahtuman 5. lokakuuta, kun luvassa on joukkueottelu Korea vs muu maailma. World Team Leagueta järjestävä SCBoy on kutsunut mukaan viisi korealaista ja viisi muiden maiden edustajaa taistelemaan joukkueottelussa, jossa voittaja nappaa koko potin 10 000 dollaria. Maailman joukkueessa on mukana suomalainen Joona "Serral" Sotala.

Tapahtuman nimi cao suhai cup tarkoittaa nopeasti kasaan lyötyä turnausta, sillä joukkuekisa päätettiin toteuttaa vasta 3. lokakuuta. Kisa pelataan torstaina 5. lokakuuta Suomen aikaa klo 14.00.

Joukkueet
Etelä-Korea
:south-korea: :terran: Maru
:south-korea: :zerg: Dark
:south-korea: :protoss: herO
:south-korea: :terran: Cure
:south-korea: :zerg: Solar
Muu maailma
:china: :terran: Oliveira
:finland: :zerg: Serral
:usa: :protoss: Astrea*
:france: :terran: Clem
:denmark: :protoss: Maxpax
Pelaajakaarti on hyvin edustava. Mukana on tämän hetken ehdoton kärki Reynoria lukuunottamassa sekä Euroopan että Aasian puolelta. Kyseessä on myös pitkästä aikaa turnaus, jossa ehkä nähdään Oliveira hänen jäätyä pois kahdesta edellisestä kutsupaikasta tänä vuonna.

* Astrea korvasi Reynorin, joka oli alunperin kutsuttu mukaan turnaukseen.

Formaatti
Ottelu pelataan bo5 all-kill -formaatilla. Joukkueet valitsevat aloittajapelaajansa, jotka pelaavat bo5-ottelun. Jokaisen ottelun voittaja jatkaa kohtaamaan uuden vastustajan, jonka vastustajan joukkue valistsee. Koko ottelusarjan formaatti lienee bo7 tai bo5, eli joukkueet tarvitsevat kolme tai neljä bo5-voittoa kahmaistakseen koko potin.

Lähetys
Päälähetys kiinaksi: SCBoy.
Englanninkielisiä lähetyksiä tekee Wardi ja RotterDaM.