RageQuit

RageQuit

ViestiKirjoittaja Pallokala » 06 Huhti 2011, 17:08

Helou !
Perustin tässä muutama päivä sitten blogin. Suurimmaksi osaksi blogissa on starcraftiin liittyviä postauksia, joten aattelin että jotakuta täällä saattaisi kiinnosta lukea/kommentoida niitä. Lähinnä puhun match-upeista ja ladderin pelaamisesta. Saatan myös postailla jotain replaytä yms omista peleistä. Sielä saattaa olla myös juttuja liittyen ohjelmointiin tai muihin peleihin (joten ei ole ihan 100% starcraft blogi, mutta ainaki 70% :I ).

http://proberush.blogspot.com/

Tuolta oikealta sivulta pystyy valitsemaan kaikki starcraft aiheiset postaukset, jos mikään muu ei kiinnosta.

Kaikki palaute ja kommentit tervetulleita !
>( °3°)
Pallokala
 
Viestit: 14
Liittynyt: 26 Syys 2010, 01:36

Re: RageQuit

ViestiKirjoittaja azhrak » 06 Huhti 2011, 17:36

SC2:sta ja ohjelmointia naisen näkökulmasta. Mielenkiintoista.

Joskus tuli blogin kirjoittamista kokeiltua, mutta ei siitä tullut mitään, kun ei jaksanut toistuvasti alkaa arkipäiväisistä jutuista jalostamaan luettavaa materiaalia. Toivotankin siis onnea blogiin.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1276
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: RageQuit

ViestiKirjoittaja trolli » 06 Huhti 2011, 17:56

Kävin ihan mielenkiinnosta lukaisemassa blogia. Ihan hauskaa luettavaa ja vakavaa se ei sinänsä yritä ollakaan. Meillä kaikillahan saa olla mielipiteitä! On hauskaa seurata miten itsekukin kokee esim. pvz:n tai kampaajalla käynnin.. ps. vaikka en olekaan nainen niin sen mukaan mitä maksaa, saa myös sitä vastaavan kampauksen. Jos näin ei käy, vaihda kampaajaa. Jos itseltä löytyy tuollainen perustaito harjata ylhäältä alas ja vähän kihartaa, siihen ei tarvitse käyttää kampaajaa (tämä on hyvin yleistä pitkillä hiuksilla vaikka siitä en mitään tiedäkään XD).

Sellainen ehdotus. Jos todella haluat näkyvyyttä blogillesi, niin kannattaa aika-ajoin (säännöllisesti) jaksaa postailla tänne rumien ja karvaisten miesten, tai pienten lasten tai -ja muuten vaan nörttien käyttämälle foorumille kuulumisia.

Nainen ohjelmoijana on varmaan nykyään yleisempää. Nainen on aika usein keskivertoa parempi opiskelija (alasta riippumatta) mutta usein paatuneimmat ja samalla parhaimmat nörtit ovat perinteisesti erottuneet massasta ja sääli, että niistä useimmat ovat miehiä. 8D.. uskon, että voit tehdä poikkeuksen tällä saralla mutta työtä ja nörtteyttähän se vaatii. ;]...
Kuva

"high templar on temppeliherra unit"
-pararin @ assembly/SETTiStreaM
Random trolli
 
Viestit: 59
Liittynyt: 19 Elo 2010, 11:20

Re: RageQuit

ViestiKirjoittaja Foxterran » 07 Huhti 2011, 09:00

Tuo 3gate robo mistä blogaaja ilmeisesti puhui, ei countteraa 4gatea koska hän implikoi että blokkaisi rampin sentryillä. Tuollainen buildi ei toimi hyvään 4gateen.

Sen sijaan 3 stalker robo jossa objektiivina on etsiä se helvetin pylon, countteraa 4gaten ja taitaa olla ainut non-4gate joka sen countteraa. Kyseinen buildi ei sisällä sentryjä.
Random Foxterran
 
Viestit: 46
Liittynyt: 14 Syys 2010, 16:55

Re: RageQuit

ViestiKirjoittaja Viitapiru » 07 Huhti 2011, 09:26

Blogin pitäminen on aikaa vievää puuhaa juu, varsinkin jos aikomuksena on saada mahdollisimman paljon lukijoita.

Nainen ohjelmoina ja varsinkin suomalainen ei ole ihan se kaikkein yleisin ammatti mitä tulee vastaan, joten voisi jopa harkita seuraukseen laittamista jos vaikka tulisi joskus lueskeltua :)
Viitapiru - #starcraft2.fi @ Quakenet

“Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning.”
(Rich Cook)
Avatar
Protoss Viitapiru
Perustaja
 
Viestit: 298
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 19:20
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: RageQuit

ViestiKirjoittaja Noir » 07 Huhti 2011, 11:42

Mun puolesta voit blogittaa vaikka enemmän juuri tuosta ohjelmointiopiskelustasi ja -työnhaustasi kuin Starcraftistä. Se on mielestäni hyvin mielenkiintoista luettavaa.

Ja mitä tulee aikaa vievään blogittamiseen; tytöillä taitaa olla muutenkin tavallista mm. päiväkirjan pitäminen, joten joillekin blogiin kirjoittelu voi olla ihan luontevaa.
Avatar
Protoss Noir
 
Viestit: 17
Liittynyt: 05 Syys 2010, 21:48
Paikkakunta: Nurmijärvi

Re: RageQuit

ViestiKirjoittaja Pallokala » 09 Huhti 2011, 02:41

Kiitos kaikista kommenteista ! pidän tota blogia vähän semmosena vapaa-ajan puuhana kun on tylsää tai jos löytyy jotain sanottavaa (mitä tästä suusta yleensä löytyy : | ) tai pohdittavaa. Lupaan bloggailla lisää niitä ohjelmointiinkin liittyviä asioita !
>( °3°)
Pallokala
 
Viestit: 14
Liittynyt: 26 Syys 2010, 01:36


Paluu Blogit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron