Sivu 1/2

Micronae Supremacyn nykytilanne

ViestiLähetetty: 05 Syys 2015, 23:41
Kirjoittaja peterra
Micronae Supremacy on kokemassa lähitulevaisuudessa melkoisia muutoksia, joten niiden julkinen esittely täällä Starcraft 2.fi:ssä lienee myös tarpeen. Olemme suorittaneet muutoksia klaanin johtoportaaseen, joiden tavoitteena on virkistää klaanin arkista toimintaa Starcraftissä.

Divinesia on jättänyt paikkansa klaanin adminina ja klaanin uutena johtajistona on aloittanut:
peterra (admin)
fagballs (co-admin, vastuualueena ESL)
Luolis (co-admin, vastuualueena RSTL)

Uuden johtajiston kunnianhimoinen missio on päivittää ja suhteuttaa suprin toiminta vallitseviin olosuhteisiin Starcraft 2:ssa. Nykytilanne Starcraftissä on varmasti pelaajille tuttu, sillä pelaajavirta on kääntynyt laskuun ja aika monet pitkäaikaiset aktiiviset pelaajat ovat lopettaneet pelaamisen tai siirtyneet muualle pelaamaan. Tämä ei ole voinut olla näkymättä myös suprin arjessa, sillä käytännössä supr on menettänyt parhaimmat pelaajansa kuten moni muukin klaani, kun kilpailu tihenee ja Suomen Starcraft 2 scenen imu on kääntynyt laskuun.

Ensimmäiset tavoitteemme ovat muuttaa suprin arjen toiminta pelaajalähtöisemmäksi kuin se on tähän asti ollut: klaanin ensisijainen tehtävä on tarjota pelaajille mahdollisimman hyvä ympäristö itsensä kehittämiseen niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Haluamme edelleen tarjota suprissa suomalaiselle pelaajalle parhaan mahdollisen ympäristön tähän, jonka puitteissa kehittyminen ja eteneminen pelaajana on luonnollista. Emme kuitenkaan halua painostaa pelaajia pelaamiseen vaan haluamme tarjota sellaisen ympäristön, jossa pelaajan on luontevaa pelata ja kehittyä.

Käytännössä tämä pelaajalähtöisyys tulee jatkossa näkymään yhä enemmän siinä, että teemme päätökset entistä enemmän demokraattisesti, yritämme jatkuvasti tarjota useamman liigan, jossa pelaaja voi osallistua arjessaan klaanin toimintaan pelaajana ja auttaa meitä voittamaan mahdollisimman paljon klaanitaisteluita. Tällä hetkellä olemme ainoastaan mukana ESL:ssä ja RSTL:ssä, mutta toivomme, että mahdollisimman pian pystyisimme kokoamaan jopa kaksi kilpailevaa tiimia tiimin sisään, jossa kaikentasoiset pelaajat saisivat arvokasta klaanitaistelukokemusta ja kokemusta pelaamisesta hyvien vastuksien kanssa kilpailuhenkisessä ilmapiirissä.

Tämän lisäksi pyrimme löytämään joukostamme uusia webmastereita, jotka tulisivat mukaan webmaster-tiimiimme tuottamaan meille ajantasaiset ja kattavat sivut, joiden kautta voisimme jatkossa hoitaa klaanin sisäistä ja ulkoista viestintää.

Tällä hetkellä meillä on aktiivisia pelaajia kovin vähän, joten tämänkin vuoksi ilmoitamme jo täällä julkisesti, että rekrymme on avoin kaikilla tasoilla pelaaville suomalaisille pelaajille, jotka vain ovat kiinnostuneet liittymään toimintaamme. Pelaajilta odotetaan aktiivista otetta pelaamiseen, halua treenata ja valmiutta tehdä tiimityötä yhdessä pitkäaikaisimmista Starcraft 2 klaaneista.

Päivitän tälle sivulle seuraavan viikon kuluessa suprin aktiivisen line-upin, jotta kaikki saavat konkreettisemman kuvan siitä keitä me olemme ja millä tasolla pelaamme.

Voit tutustua suprin strategiaan jatkossa täällä:

https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing

Re: Micronae Supremacyn nykytilanne

ViestiLähetetty: 06 Syys 2015, 23:08
Kirjoittaja azhrak
Hienoa, että supRin toiminta kehittyy! Suuri merkkipaalu klaanin historiassa, kun Peterra astuu puikkoihin pappa-Divinesian siirtyessä lauhkeammille vainioille. :)

Re: Micronae Supremacyn nykytilanne

ViestiLähetetty: 10 Syys 2015, 22:25
Kirjoittaja peterra
Micronae Supremacy roster:

Divinesia :terran:
peterra :zerg:
Luolis :terran:
Enpo :protoss:
Hymy :protoss:
Fagballs :terran:
Kaitai :random:
Macmed :terran:
ZippeH :protoss:
Akke :terran:
Atomos
Anzkiman
Temper :zerg:
FourPanda :protoss:
Mirzo :zerg:
Takeshi :zerg:
Matson
Nagrodus :zerg:
SacredCoconut :zerg:
Thunder :zerg:
Kettupaini
Ike :terran:
PattyCake
UnrealNames

Re: Micronae Supremacyn nykytilanne

ViestiLähetetty: 13 Syys 2015, 00:45
Kirjoittaja samosel
Peterra sun kirjottamasta rosterist puuttuu muutama kymment tyyppii
tuolta voit kurkkaa tarkemmin http://nios.kr/sc2/eu/clan/detail/supr

Re: Micronae Supremacyn nykytilanne

ViestiLähetetty: 13 Syys 2015, 13:14
Kirjoittaja ZippeH
NOEMMIE OO MIKÄÄ ROTOSSI D:<

Re: Micronae Supremacyn nykytilanne

ViestiLähetetty: 14 Syys 2015, 17:29
Kirjoittaja Divinesia
Olet olet. Hyss my love. *silittää*

Re: Micronae Supremacyn nykytilanne

ViestiLähetetty: 15 Syys 2015, 12:30
Kirjoittaja peterra
Samoselillekin tiedoksi, että tuo on nyt se nykyinen supri, jota jatkossa päivitellään. Puuttuvat pelaajat eivät yksinkertaisesti enää edusta supria.

Re: Micronae Supremacyn nykytilanne

ViestiLähetetty: 26 Loka 2015, 20:16
Kirjoittaja Fagballs
SupRissa tapahtuu jälleen.

Peterra on (ainakin toistaiseksi) jättänyt Starcraftin ja liiduna jatkaa Fagballs. Yhteydenotot Fagballsille (skype fagballs616) tai temahalli@gmail.com

Kaikkea hyvää peterralle! :)

Re: Micronae Supremacyn nykytilanne

ViestiLähetetty: 04 Heinä 2017, 11:03
Kirjoittaja Snowsoul
Moi.
Mikä tilanne on menossa suprissa?
Joku suomalainen klaani kiinnostas.
En ole kylläkään mikää "aktiivi" pelaaja, mut jotain platina/timantti terrania vetelen muutaman kerran viikossa.

Re: Micronae Supremacyn nykytilanne

ViestiLähetetty: 04 Heinä 2017, 17:12
Kirjoittaja Fagballs
Moro!

Suprin ja NoMin starrerosterit yhdisty Micro Maniacs- nimiseks porukaksi. Eli aikalailla samat henkilöt suomiskenessä pelailemassa eri nimen alla vaan. Tervetuloa mukaan :)