Fuzer lopettaa ammattilaisuransa

Valvoja: Uutistenkirjoittajat

Fuzer lopettaa ammattilaisuransa

ViestiKirjoittaja azhrak » 30 Heinä 2013, 00:30

Kuva
Samuli :terran: Fuzer Romppanen on tänään julkaissut Facebookissa kirjoituksen, jossa hän kertoo lopettaneensa StarCraft II -ammattilaispelaajan uransa. Ilmoitus on yllättävä, sillä vain vajaa kaksi kuukautta sitten, Fuzer liittyi suomalaiseen Team Menace -joukkueeseen aikomuksenaan kiertää Euroopan turnauksia.

Syiksi lopettamiselle hän sanoo odotuksia huonomman menestyksen ja motivaation puutteen. Vajaa vuosi sitten Fuzer päätti antaa ammattipelaamiselle mahdollisuuden, mutta nyt näyttää siltä, että tuo mahdollisuus on käytetty.

Romppasen uusi elämänsuunta on opiskelu. Fuzer on hakenut ja hyväksytty Oulun Ammattikorkeakouluun tietotekniikan linjalle. Koulutus kestää neljä vuotta. Fuzer ei kuitenkaan aivan kokonaan aio kilpapelaamisesta kadota. Hän sanoo pystyvänsä taas striimaamaan, kun hän muuttaa Ouluun 20. elokuuta, ja aloittavansa StarCraft II -oppituntien antamisen maksa mitä haluat -periaatteella. Fuzerin opeista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen fuzercoaching at gmail.com.

Kirjoituksen lopussa Fuzer antaa jäähyväisenä kiitoksensa tietyille nimetyille esport-henkilöille. Lue koko kirjoitus Fuzerin Facebook-seinältä.

Fuzer Facebookissa | Fuzer Twitterissä.
Avatar
Terran azhrak
Ylläpito
 
Viestit: 1202
Liittynyt: 07 Syys 2010, 11:03
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron