Turnaukset - Hall of Fame - Rankings

Haluatko Propelaajaksi? -kilpailu #7

Koko: 30

Ilmoittautuneita: 8

Turnaus alkaa:
Sunnuntai, 23. lokakuu 2011, klo 17:00

Formaatti:
Lohkot + single elimination + pronssiottelu

Bracket-kierrosten ottelut:

FinaaliBO3
PronssiotteluBO3
SemifinaaliBO3
RO8->BO1
RO16->BO1
RO32->BO1

Avoin/Kutsu: Vain kutsutuille.

Tulokset

SijaPelaaja
1toree
2Silu
3Epex
4rTonTTu

Kuvaus:
iimeistä viedään Haluatko Propelaajaksi? –kilpailujen osalta, mutta StarCraft 2 ja Tekken 6 turnaukset tulevat jatkumaan myös tulevaisuudessa. SuperSunnuntain ohjelmaa ei ole vielä päätetty, mutta todennäköisesti pelit tulevat jatkumaan vuoroviikoittain. Voittajat ovat jo selvinneet kilpailussa, mutta vielä on mahdollista tulla kaappaamaan itselleen huomenna erikoispalkintoja.StarCraft 2 puolella voittaja selvisi vasta viime turnauksessa, kun Serral päihitti Naaman tiukkojen vaiheiden jälkeen ja lunasti itselleen sopimuksen eXelonin alaisuuteen. Tekken 6 puolella taas yksi oli ylitse muiden ja SivariKing lunasti palkinnot näytöstyyliin. Myös eXelonin omat pelaajat joutuivat välillä nöyrtymään veteraanin käsittelyssä ja näin ollen pelit SuperSunnuntain turnauksissa ovat olleet tiukkoja alusta loppuun asti.

Huomenna siis SuperSunnuntaissa turnauksien voittajille jaetaan erikoispalkintoja, jotta mielenkiinto osallistujilla säilyisi loppuun asti. Luvassa on muun muassa hiirimattoja sekä Tekken 6 tavaraa. Pelit alkavat tuttuun tapaan klo 15 Pelitalolla ja loppuvat yhdeksän aikoihin.

Ensi viikosta lähtien alkaakin Solid Challenge 2011 –kilpailu, jossa voittajat lunastavat itselleen paikat Solid Nostra –tapahtumaan joulukuussa sekä muita hienoja palkintoja. Lisätiedot julkaistaan ensi viikon aikana.

MAP POOL:
Xel'Naga Caverns
Tal'Darim Altar LE
ESL The Shattered Temple
ESL Shakuras Plateau
ESL Metalopolis
GSTL GSL Terminus SE
GSTL GSL Crevasse

Turnauksen luoja:
supersunnuntai